Exklusiv Säng Cesar

För att må bra ska man sova bra! Man tänker på en säng som bara en möbel men den är så mycket mer, en kompis för livet som kan påverka din hälsa så välj den smart. Vi på Excluzive vill att du ska må som bäst och därför har vi många olika modeller, färger, storlekar och materialare så att du kan hitta en säng som passar just dig. Vi erbjuder sängar med material i högt kvalitet, bra komfort och moderna till bästa pris.

Caesar är en komplett säng med 2 utdragbara lådor under båda sängarna med komfort och gör att du får stöd och avlastning på rätt ställen och samtidigt spara plats för större sängkläder som kuddar och täcken. Förvaringslådorna måste dras ut under sängen. Caesar kontinentalsäng är den finaste och lyxigaste sängen vi har och gör alla nöjda.

Du kan välja fastheten på bäddmadrassen för en skönare sömn och då val av fasthet är individuellt erbjuder vi två alternativ. Baserat på undersökningar samt vår erfarenhet rekomenderar vi att personer som väger mindre än 85kg väljer mellan fast och personer över 85kg väljer det fasta alternativet.

Modern kontinentalsäng med två lådor

Den är fin, skön och man vill bara spendera hela dagen i den. Vi varnar er, det kommer inte bli lätt att komma ur sängen på morgonen! Väldigt stilren som passar alla sovrum. Caesar säng är gjord för dig som vill ha en lyxigare vardag till bästa pris med hög kvalitet. Designen på gaveln har en liknande Chesterfield mönster som matchar fotgavelns mönster.

– Botten är byggd på en träram. Ribborna i sängbotten är utan ben och monterade över sängramen vilket gör sängen stadig.
– Resårmadrassen är MELLANFAST.
– Priset är inklusive bäddmadrass, huvudgavel, LED-belysning och 4 förvaringslådor som dras ut på båda sidor av sängen. Gaveln har ett bredare mått än bäddmåttet som gör att den ramar in sängen perfekt.

Artikelinformation

Alla våra sängar är tillverkade i egen fabrik av noggrant utvalda och genomtänkta material av hög kvalitet med omsorg och kärlek.

Vi älskar våra sängar och vill att ni gör det med!

Material: Sammet

I vår butik hittar du också garderober på 150 cm. Kolla deras egenskaper idag!

HUR DU VÄLJER DIN SÄNG

Innan du köper din säng finns en del viktiga saker att tänka på. Gör den unik som dig!
En säng är så mycket mer än bara en säng. Den kan påverka din sömn, ditt humör och din allmänna, psykiska och fysiska hälsa så välj den rätt!

Om du sover på mage, rygg eller sida spelar också stor roll i valet av madrasser. Fastheten av madrass och bäddmadrass ska man välja noggrant. Sover du själv eller med en partner? Har du barn som tränger i sig då och då? Ställ alla dessa viktiga frågor innan du väljer bredden på madrassen. Vi har den sängen du behöver, det är säkert! Alla våra sängar är testade och godkända enligt EU normer. Du kan även lägga till olika funktioner såsom LED-ljus, förvaringslåda eller till och med vår mellan fasta lyxiga bäddmadrass 50% memory foam – 50% skum för extra komfort. Som tillval har vi även äkta italiensk sammet så du kan lyxa till det lite extra. Du är välkommen i vårt showroom för att testa alla våra sängar och känna på olika material så du hittar den perfekta just för dig.

Modet är just nu till Kontinentalsängar med en huvudgavel som lyser upp sovrummet som en unik inredningsdetalj så kolla noga vilket typ av tyg du vill ha, vilken färg och vilket material.
Man sover mer än 25% av sitt liv och vi bör byta madrasser vart 10e år så säg till att välja en kompanjon för bättre sömn och bättre livskvalitet för länge

caesar 3

Tillverkning

I en verkstad arbetar skickliga våra hantverkare på varje del för sig och bevarar traditionell hantverk och finsliperi. Resultatet är en elegant, unik möbel med noggrant utformade detaljer och gjord för hand. Precis som ett konstverk är varje möbel hos som unik.

Alla möbler är tillverkade med omsorg, skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Vår tillverkning av möbler gör att vi kan garantera deras långa hållbarhet för våra kräsna kunder.

Tillverkning-1

Handgjort med kärlek

Ritare, skulptörer, dekoratörer och hantverkare är vad våra medarbetare är varje dag för att skapa unika och fina möbler. Dem ritar skisser, bygger modeller, allt detta för att kunna tillverka den där perfekta sista biten och ta hand om varje detalj för hand. Våra medarbetare odlar en riktig passion och kärlek till möbler.

Handmade-5

Material och kvalitet

Vårt arbete börjar med urvalet av de bästa materialen, de mest ädla inom träd, tyg, italiensk läder… Material som väljs ut för sin unika karaktär och deras förmåga att överleva tiden och som ser ut som bäst. Möbler ska såklart vara fina men även av högsta kvalitet för att vara hållbara.

Material-5

vittnesmål

dots
Marie S.
.

Matbord och stolar, bra priser, lite lång leveranstid men helt värt väntan!

Nour T.
.

OMG sååå fint vi har det hemma nu, love it!!!

Mohamad M.
.

Fint och bra pris, jag mycket nöjd med service

Ali.Reza A.
.

jag mycket nöjd med familj

My och Johan
.

Asså ni måste köpa soffan Djursholm, såååå skön, bara + från oss