Garderober 120 cm

Passande klädskåp är ett viktigt element av alla garderobsutrymmen eller sovrum. Möblerna som finns hos vår webbutik är inte bara mycket praktiska utan också moderna, de är gjorda med hänsyn till varje detalj. I det här avsnittet hittar du garderober 120 cm – relativt kompakta, perfekta för små rum eller barnrum.

Garderober 120 cm med LED-belysning och spegel

Alla skåp ska vara praktiska. Därför är det, förutom bekväma hyllor och galgar, mycket viktigt att ha en spegel i garderoben. Medan du byter om, kan du se dig i spegeln utan att springa runt i lägenheten på jakt efter en stor spegel. Dessutom, om skåpet är utrustat med innerbelysning blir det praktiskt även i mörkret! Hos Excluzive webbutiken erbjuder vi dig ett brett urval av garderober, eftersom vi vet hur viktigt det är att dina möbler matchar varandra efter dina behov. Därför hittar du här 120 cm garderober med LED-belysning – modeller i olika färger och med olika spegelform.

Dessutom erbjuder vi skåp i olika storlekar:

Tack vare detta kommer du säkert att välja den perfekta garderoben för din lägenhet!

120 cm garderob – perfekt för ett litet rum

Inte alla har en stor garderob hemma. Därför, om du letar efter ett kompakt alternativ, till exempel för ett sovrum eller barnrum, är våra 120 cm garderober den perfekta lösningen. Hyllorna på insidan är ordnade på ett sådant sätt att skåpet i sig är mycket rymligt. Dessutom sparar du plats i rummet tack vare skjutdörrarna. Dessutom är våra skåp tillverkade av trä och har mycket solid och hållbar konstruktion – detta är utan tvekan ett långsiktigt köp. Om du vill vara säker på deras kvalitet, inbjuder vi dig till våra showrooms i Stockholm och Malmö.

  • Kategori

  • Pris

    • SEK SEK
  • Produktfärg

  • Visar alla 4 resultat