Artikelinformation:


Din drömsoffa liknar inte din grannes och vi vet varför. Vi på Excluzive har ett stort urval av bäddsoffor med många valmöjligheter som material, färger och design. Vi vill att du ska kunna göra din drömsoffa till verklighet och vi finns med dig hela vägen. Gör din soffa unik som dig!

New Orleans bäddsoffa är snygg och passar perfekt i modern skandinavisk stil.

New Orleans gör ett stort intryck. Runda former ger New Orleans en unik klass. De förfinade detaljer ger den karaktär.

New Orleans görs med stor uppmärksamhet på kvaliteten på detaljerna för din största glädje. Den unika formen på soffan gör den inte bara till en plats att vila utan också en dekoration. Den här bäddsoffan kommer det bli svårt att ta sig ur, det är garanterat!

Material: Mjukt tyg

HUR DU VÄLJER DIN BÄDDSOFFA

Innan du köper din bäddsoffa finns en del viktiga saker att tänka på. Gör den unik som dig!

Först rekommenderar vi att du tar en ordentlig titt på ditt vardagsrum, kolla vilken färg/tapet du har på väggarna, ta mått, vad för typ av golv du har och ha i åtanke vilken typ av dekoration och stil du vill ha.

Sen finns det även en rad frågor du måste ställa till dig själv såsom var är bästa platsen till bäddsoffan? Hur många är ni i familjen, hur stor soffa behöver ni då? Kommer ni ha gäster ofta eller bara då och då? Ska soffan vara lyxig som ett konstverk och fin att titta på? Du är välkommen i vårt showroom för att testa alla våra soffor som du kan lägga till bädd till och känna på olika material så du hittar den perfekta just för dig. Vi har allt du behöver!

Som du förstår är det inte bara ett vanligt köp, det blir en vän för livet, en del av familjen som ska göra att du mår bra, känner dig bekväm och älska ditt hem, precis som dina gäster kommer att göra!

main cat picture

Tillverkning

I en verkstad arbetar våra skickliga hantverkare på varje del för sig och bevarar traditionell hantverk och finsliperi. Resultatet är en elegant, unik möbel med noggrant utformade detaljer och gjord för hand. Precis som ett konstverk är varje möbel hos oss unik.

Alla möbler är tillverkade med omsorg, skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Vår tillverkning av möbler gör att vi kan garantera deras långa hållbarhet för våra kräsna kunder.

4

Handgjort med kärlek

Ritare, skulptörer, dekoratörer och hantverkare är vad våra medarbetare är varje dag för att skapa unika och fina möbler. Dem ritar skisser, bygger modeller, allt detta för att kunna tillverka den där perfekta sista biten och ta hand om varje detalj för hand. Våra medarbetare odlar en riktig passion och kärlek till möbler. Allt detta för våra kunders största glädje. Vi vill att ni ska känna vår kärlek i era möbler.

4

Material och kvalitet

Vårt arbete börjar med urvalet av de bästa materialen, de mest ädla inom träd, tyg, italiensk läder… Material som väljs ut för sin unika karaktär och deras förmåga att överleva tiden och som ser ut som bäst. Möbler ska såklart vara fina men även av högsta kvalitet för att vara hållbara. Vi nöjer oss endast med det bästa till våra kunder.

 

5

vittnesmål

dots
Rita P.
.

Very good

Anita S.
.

Jättebra kvalitet, pris och service, tummen upp för Excluzive! Kan inget annat än att rekommendera. Hälsningar, en nöjd kund!

Amara N.
.

Vi köpte 1 säng till oss och 2 till våra döttrar, de är såååå fina, riktigt bra material, kunde inte önskat bättre

Jaffar och Shirin
.

Vi glada med våra möbler

Tomas N.
.

Finfint +++