Unik Chesterfield soffgrupp

Din drömsoffa liknar inte din grannes och vi vet varför. Vi på Excluzive har ett stort urval av soffor med många valmöjligheter som material, färger och design. Vi vill att du ska kunna göra din drömsoffa till verklighet och vi finns med dig hela vägen. Gör din soffa unik som dig!

Chesterfield soffgrupp är en prisvärd klassiker som alltid imponerar på dina gäster. Soffan är en del av vår serie Chesterfield som erbjuder soffor och fåtöljer i en mängd av olika färger och storlekar. Soffgrupp Chesterfield sin rustika stil charmar och förgyller ditt hem. Chesterfield är lika populär nu som för 200 år sedan.

Sin klassiska form gör möbeln lättmatchad och att den passar bra in i alla inredningar och stilar. Gör den unik som dig.

Soffgrupp Chesterfield kombinerar möbelstilar

Det kombinerar perfekt klassiskt chic med aktuella trender. Den är tillverkad med största uppmärksamhet på detaljer. De handgjorda detaljerna är imponerande, eleganta, dekorativa och gör att sitt utseende sticker ut. Ramen på Chesterfield soffgrupp är gjord av hållbart träd, medan fyllningen av sätena är gjord av mycket flexibelt skum för bästa komfort.

Tyget som används i modellen har valts för att betona dess styrkor så mycket som möjligt. Möjligheten att välja vilket tyg eller färg som helst från vårt sortiment innebär att alla kommer att kunna njuta av möblernas perfekta utseende.

Med den här möbeln kan du snabbt komponera utseendet på ett helt rum genom att kombinera den med moderna glastavlor och bekväma fåtöljer.

Material: Mjukt tyg sammet liknande

HUR DU VÄLJER DIN SOFFA

Innan du köper din soffa finns en del viktiga saker att tänka på. Gör den unik som dig!

Först rekommenderar vi att du tar en ordentlig titt på ditt vardagsrum, kolla vilken färg/tapet du har på väggarna, ta mått, vad för typ av golv du har och ha i åtanke vilken typ av dekoration och stil du vill ha.

Sen finns det även en rad frågor du måste ställa till dig själv såsom var är bästa platsen till soffan? Hur många är ni i familjen, hur stor soffa behöver ni då? Kommer ni ha gäster ofta? Ska soffan vara lyxig som ett konstverk och fin att titta på? Eller ska den vara mer praktisk med förvaring och bädd?

Som du förstår är det inte bara ett vanligt köp av soffa, det blir en vän för livet, en del av familjen som ska göra att du mår bra, känner dig bekväm och älska ditt hem.

Sofa-orignal-photo-new

Tillverkning

I en verkstad arbetar våra skickliga hantverkare på varje del för sig och bevarar traditionell hantverk och finsliperi. Resultatet är en elegant, unik möbel med noggrant utformade detaljer och gjord för hand. Precis som ett konstverk är varje möbel hos som unik.

Alla möbler är tillverkade med omsorg, skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Vår tillverkning av möbler gör att vi kan garantera deras långa hållbarhet för våra kräsna kunder.

Tillverkning-5

Handgjort med kärlek

Ritare, skulptörer, dekoratörer och hantverkare är vad våra medarbetare är varje dag för att skapa unika och fina möbler. Dem ritar skisser, bygger modeller, allt detta för att kunna tillverka den där perfekta sista biten och ta hand om varje detalj för hand. Våra medarbetare odlar en riktig passion och kärlek till möbler. Allt detta för våra kunders största glädje. Vi vill att ni ska känna vår kärlek i era möbler.

Handmade-11

Material och kvalitet

Vårt arbete börjar med urvalet av de bästa materialen, de mest ädla inom träd, tyg, italiensk läder… Material som väljs ut för sin unika karaktär och deras förmåga att överleva tiden och som ser ut som bäst. Möbler ska såklart vara fina men även av högsta kvalitet för att vara hållbara. Vi nöjer oss endast med det bästa till våra kunder.

Material-11

Recensioner

dots
Sofi T.
.

Vi hade lite funderingar från början men ångrar inget till slut. Superfin och stor soffa!

Cecilia P. Soffan
.

uppskattas rejält här hemma, den håller måttet, vi beställde en chesterfield soffgrupp för 3 månader sen

Jean-Jacques
.

We bought Djursholm couch and it is very confortable with unusual design, we love it!!!

Barack
.

Köpte soffor, dem duger

Jocke och Susanne
.

Vilken fin och skön soffa vi köpte, Djursholm heter den, rekommenderar till alla!