dots

Vår mission

På Excluzive.se är vår mission att hitta och skapa de mest fantastiska produkterna just för dig. Din shoppingupplevelse ska vara något annorlunda än vad du är van vid, och vi tror med vårt produktval att du kan skapa ett helt unikt och vackert hem med praktiska och funktionella möbler av högsta kvalitet.

dots

Vår vision

Att vara en “grov diamant” för inredning och utvalda produkter. Skapa vackra hem som människor älskar och är stolta över att visa upp. Vår vision är att skapa ett minnesvärt varumärke med det bästa urvalet av produkter och att nås för så många människor som möjligt.

carpenter-4015109_1920

För traditionens
kärlek

dots

Our values

Kunder

Vi anser att du som kund är den främsta prioriteringen i vårt företag. Utan er hade vi inte funnits. Vi letar ständigt efter fantastiska produkter just för dig så att du vill fortsätta att komma tillbaka hos oss. Vi strävar efter att göra hela din shoppingupplevelse fantastisk och vår kundtjänst är till hands för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Vi vill bygga ett fantastiskt hem i taget och alla kunder har därför högsta prioritet.

Människor

Vi tror att vår mission och vision kan endast uppnås med ett starkt team av passionerade och skickliga människor som är angelägna och brinner för att betjäna våra kunder. Samtidigt gör vi vårt yttersta för att skapa de bästa omständigheterna för våra anställda så att de har en stark grund för att hjälpa till att betjäna vår kunder.

Partners

Sedan 2012 har vi arbetat med många olika leverantörer, och idag arbetar vi bara med det bästa marknaden har att erbjuda. Vi vet vilka frågor vi ska ställa och vad vi ska leta efter för att säkerställa att produktionen lever upp till vår standard, önskemål och våra kunders krav. Nästan alla våra leverantörer är unika på de marknader vi säljer till, eftersom vi vill erbjuda unika produkter som inte finns överallt. Vi letar hela tiden efter nya och spännande partners men har ett stort fokus på dem vi har utvecklats med under det senaste decenniet.

Standarder

Vi vill bara ha det bästa för våra kunder och därför är våra standarder mycket höga när det gäller våra leverantörer och anställda. Kunder kommer alltid först och därför strävar vi efter att hålla alla aspekter av vår verksamhet till högsta standard.

Koncept

Excluzive.se gör vi saker annorlunda än de flesta företag. Som ett exempel har vi ett showroom i Stockholm och ett i Malmö, men det är bara öppet en gång i veckan på lördagar från 11:00 – 16:00 i Stockholm och bara på söndagar från 11.00 – 16.00 i Malmö. Här kan du se och prova på många av våra fantastiska produkter och till och med hitta fantastiska erbjudanden då och då. Vi släpper nya produkter på marknaden som ingen annan säljer. Detta skiljer oss från våra konkurrenter och vårt koncept fungerar eftersom vi har många nöjda kunder.

workshop-4863393_1920

Respekt för
hantverk

Otroligt
prisvärt

Prisvärda möbler till ett hem att älska varje dag.

Högsta
kvalitet

Vi väljer endast de bästa materialen till våra kunder.

Fantastisk
kundservice

Ett kunnigt team redo att hjälpa till.

Konkurrenskraftigt
sortiment

Hos oss hittar du allt du behöver till hemmet.