Förvaring

Vill du ha en ny garderob? Eller kanske letar duefter ett klädskåp? I våra butiker hittar du många praktiska och snygga modeller. Vi tillverkar våra garderoberenligt våra egna design och projekt. Vi strävar att producera hållbara och unika möbler som ska uppfylla behoven hos sådana viktiga kunder som du!

Garderob med skjutdörrar – praktisk och snygg

Alla garderober som finns på vår hemsida är tillverkade med omsorg, skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Hög kvalitet och stort urval. Våra garderober är byggda i speciellt utvalda trä vilket gör de mycket hållbara. En garderob med skjutdörrar är en utmärkt lösning för de som vill gärna spara plats och bo effektivt. Var noga med att mäta hemma innan att köpa garderob så du blir säker på att den passar in. Vi tar hänsyn till beprövade professionella lösningar och tar samtidigt hand om allt, till och med i minsta detalj i våra projekt. Hos oss kan du hitta garderober i olika färger och storlekar och enkelt skräddarsy dem efter dina behov. De flesta tillgängliga modeller har en spegel vilket är mycket praktiskt.

Moderna möbler för förvaring av kläder

Ett garderobsutrymme är en möbel man borde bara väldigt mån om.. Vi erbjuder eleganta garderober med många hyllor, klädstång och utrymme. Dessutom rullar skjutdörrarna på hjul vilket ger en stabil och lätt gång. Garderoberna med LED-belysning är mycket populära och de är mycket funktionella, stiliga och moderna. Det är lätt att hitta rätt kläder även i halvmörkret. Är du inte säker på vilken garderobs modell du ska välja? Vi bjuder in dig hjärtligt till våra showrooms. De ligger i Malmö och Stockholm. Om du kommer på besök, blir det lättare för dig att fatta ett beslut. Om du också letar efter andra moderna möbler, kommer du säkert att vara intresserad av våra Fåtöljer, som är perfekta för en garderob – du kan till exempel sätta dig och ta på dig skorna. Eller kanske du vill kolla andra Sovrumsmöbler? Välkommen!

  • Kategori

  • Pris

    • SEK SEK
  • Produktfärg