Artikelinformation:

Vi på Excluzive är stolta att visa upp soffbordet Napoli 2 som även kan användas som TV bänk, det är elegant, modernt och passar perfekt i alla hem. Gör ditt hem unikt som dig med soffbordet Napoli 2.
Bjud hem familj och vänner för att visa upp det och se deras min när du berättar var du har köpt ditt soffbord. Alla kommer vela ha samma, det är garanterat!

Material: Ekoläder och glas

HUR VÄLJER MAN SOFFBORD?

För det första måste du välja ett soffbord som passar dig och ditt hem bäst.
Hos oss på Excluzive har vi ett stort urval men låt oss hjälpa dig hitta ditt unika soffbord!

Ett soffbord är den centrala möbeln i ett vardagsrum, det knyter ihop olika möbler som matta, soffa och och TV-möbler, därför ska du försöka tänka ut hur du vill ha det innan och köpa. Till hjälp kan du komma förbi vårt showroom och se våra olika modeller så vi kan hjälpa dig hitta rätt i denna djungel.

Du kan vara säker på att vi endast erbjuder det finaste till bästa pris! Rund, fyrkantig eller avlång? Vi har det! Glas? Trä? Mässing? Vi har det! Klassiskt eller modernt? Vi har allt du behöver! Hos oss kan du köpa möbler till hela ditt hem utan att lämna din soffa, hur coolt är inte det?

Du är varmt välkommen till oss på Excluzive! Gör ditt hem unikt som dig!

soffbord-main-picture (2)

Tillverkning

I en verkstad arbetar våra skickliga hantverkare på varje del för sig och bevarar traditionell hantverk och finsliperi. Resultatet är en elegant, unik möbel med noggrant utformade detaljer och gjord för hand. Precis som ett konstverk är varje möbel hos oss unik.

Alla möbler är tillverkade med omsorg, skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Vår tillverkning av möbler gör att vi kan garantera deras långa hållbarhet för våra kräsna kunder.

manu6

Handgjort med kärlek

Ritare, skulptörer, dekoratörer och hantverkare är vad våra medarbetare är varje dag för att skapa unika och fina möbler. Dem ritar skisser, bygger modeller, allt detta för att kunna tillverka den där perfekta sista biten och ta hand om varje detalj för hand. Våra medarbetare odlar en riktig passion och kärlek till möbler. Allt detta för våra kunders största glädje. Vi vill att ni ska känna vår kärlek i era möbler.

mat1

Material och kvalitet

Vårt arbete börjar med urvalet av de bästa materialen, de mest ädla inom träd, tyg, italienskt läder och sammet… Material som väljs ut för sin unika karaktär och deras förmåga att överleva tiden och som ser ut som bäst. Möbler ska såklart vara fina men även av högsta kvalitet för att vara hållbara. Vi nöjer oss endast med det bästa för våra kunder.

 

 

manu3

Recensioner

dots
Sofi
.

Excluzive tog mitt hjärta med storm _3 fullständigt älskar in soffa, rekommenderar lätt till alla

Janet A.
.

All good and thanks to the big guy in the store, very friendly _)

Samia K.
.

Älskar mina nya soffor! Så sköna och fina, alla mina vänner är avis! Rekommenderar starkt!

Jonas P.
.

Köpte soffa och matbord från dem, trevliga

Amara N.
.

Vi köpte 1 säng till oss och 2 till våra döttrar, de är såååå fina, riktigt bra material, kunde inte önskat bättre