Artikelinformation:

Bäddsoffor är praktiska och är en flexibel lösning för er som söker en allt i ett produkt. Som Excluzive kan vi stolt erbjuda ett stort urval av bäddsoffor med många valmöjlighter som material, färg, design och funktion. Det är upp till dig att välja din favorit!

Panama är en elegant bäddsoffa som passar alla vardagsrum. Den har hög nötningsbeständighet, är mycket hållbar och den erbjuder även en förvaringslåda för de som behöver lite mer plats för förvaring.

Vi samarbetar endast med de bästa speciellt utvalda europeiska producenterna och alla soffor är tillverkade i noggrant utvalda material av hög kvalitet med omsorg och kärlek.

Mått

Bredd: 220 cm

Djup: 90 cm

Höjd: 75 cm

Sovyta: 191 cm / 140 cm

Material: Velour Tyg

HUR MAN SKA VÄLJA SOFFA

Innan du köper din soffa finns en del viktiga saker att tänka på. Gör den unik som dig!

Först rekommenderar vi att du tar en ordentlig titt på ditt vardagsrum, kolla vilken färg/tapet du har på väggarna, ta mått, vad för typ av golv du har och ha i åtanke vilken typ av dekoration och stil du vill ha.

Sen finns det även en rad frågor du måste ställa till dig själv såsom var är bästa platsen till soffan? Hur många är ni i familjen, hur stor soffa behöver ni då? Kommer ni ha gäster ofta? Ska soffan vara lyxig som ett konstverk och fin att titta på? Eller ska den vara mer praktisk med förvaring och bädd?

Som du förstår är det inte bara ett vanligt köp av soffa, det blir en vän för livet, en del av familjen som ska göra att du mår bra, känner dig bekväm och älska ditt hem.

Du är välkommen till vårt showroom för att testa alla våra soffor och känna på olika material så du hittar den perfekta just för dig. Vi har allt du behöver!

bad-soffa-cat-new

Tillverkning

I en verkstad arbetar skickliga hantverkare på varje del för sig och bevarar traditionellt hantverk och finsliperi. Resultatet är en elegant, unik möbel med noggrant utformade detaljer och gjord för hand. Precis som ett konstverk är varje möbel hos oss unik.

Alla möbler är tillverkade med omsorg, skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Tack vare vårt samarbete med de bästa utvalda europeiska producenterna kan vi garantera lång hållbarhet för våra kräsna kunder på alla produkter.

Tillverkning-3

Handgjort med kärlek

Ritare, skulptörer, dekoratörer och hantverkare jobbar varje dag för att skapa unika och fina möbler. Dem ritar skissar, bygger modeller, allt detta för att kunna tillverka den där perfekta sista biten och ta hand om varje detalj för hand. Allt handlar om en riktig passion och kärlek till möbler för att säkerställa att ni våra kunder blir nöjda. Vi vill att ni ska känna vår kärlek i era möbler.

Handmade-7

Material och kvalitet

Vårt arbete börjar med urvalet av de bästa materialen, de mest ädla inom träd och tyg. Material som väljs ut för sin unika karaktär och deras förmåga att överleva tiden och som ser bäst ut. Möbler ska så klart vara fina men även av högsta kvalitet för att vara hållbara. Vi nöjer oss endast med det bästa för våra kunder.

 

Material-5

Recensioner

dots
Jocke och Susanne
.

Vilken fin och skön soffa vi köpte, Djursholm heter den, rekommenderar till alla!

Nour T.
.

OMG sååå fint vi har det hemma nu, love it!!!

Fatimatou R.
.

Köpte fin säng och kosta inte mycket, vi nöjda

Boubakar S.
.

Jag och min fru var nygifta och skulle gå och titta på möbler, det slutade med att vi nästan köpte allt där, mycket val och färger, svårt att välja, stort tack till en behjälplig personal!

Johan T.
.

åkte från Norrköping och beställde, riktigt fina möbler och priser, ja jag kan bara säga gott om Excluzive (speciellt tack till tjejen i kassan)