Artikelinformation:

Din drömsoffa liknar inte din grannes och vi vet varför. Vi på Excluzive har ett stort urval av soffor och fåtöljer med många valmöjligheter som material, färger och design. Vi vill att du ska kunna göra ditt dröm vardagsrum till verklighet och vi finns med dig hela vägen. Gör din fåtölj unik som dig!

Panama är väldigt populär och passar bra med familj i ett stilrent vardagsrum. Med sina futuristiska linjer ser den väldigt modern ut. Materialen är av högsta kvalitet och soffan har fina detaljer som sticker ut.

Vår kärlek till detaljer gör att denna fåtöljen är exklusiv och ser ut att komma från framtiden. Njut av den varje sekund med din kära familj.
Den är tillverkad i EU av bästa material och teknik med största uppmärksamhet på detaljer.

Ramen på fåtöljen är gjord av hållbart träd, medan fyllningen av sätena är gjord av mycket flexibelt skum för bästa komfort i ekoläder.

Material: Ekoläder

VAD SKA MAN GÖRA MED EN FÅTÖLJ LIKSOM?

Det är ingen svår fråga, man kan ha en fåtölj precis var man vill till vad man vill! Oavsett vad du är ute efter så har vi exakt det du behöver!

En fåtölj kan stå i vardagsrummet, i sovrummet, i en hall eller till och med i köket. Vi har bara moderna och fina fåtöljer i olika material och färger. Det är en fin inredningsdetalj som fångar ögat! Gör alla dina vänner avundsjuka och visa den senaste trenden!

I vårt showroom har du möjlighet att se, känna och klämma på våra fåtöljer.
Gör ditt hem unik som dig!

main-picture

Tillverkning

I en verkstad arbetar våra skickliga hantverkare på varje del för sig och bevarar traditionell hantverk och finsliperi. Resultatet är en elegant, unik möbel med noggrant utformade detaljer och gjord för hand. Precis som ett konstverk är varje möbel hos oss unik.

Alla möbler är tillverkade med omsorg, skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Vår tillverkning av möbler gör att vi kan garantera deras långa hållbarhet för våra kräsna kunder.

manu2

Handgjort med kärlek

Ritare, skulptörer, dekoratörer och hantverkare är vad våra medarbetare är varje dag för att skapa unika och fina möbler. Dem ritar skisser, bygger modeller, allt detta för att kunna tillverka den där perfekta sista biten och ta hand om varje detalj för hand. Våra medarbetare odlar en riktig passion och kärlek till möbler. Allt detta för våra kunders största glädje. Vi vill att ni ska känna vår kärlek i era möbler.

35

Material och kvalitet

Vårt arbete börjar med urvalet av de bästa materialen, de mest ädla inom träd, tyg, italienskt läder och sammet… Material som väljs ut för sin unika karaktär och deras förmåga att överleva tiden och som ser ut som bäst. Möbler ska såklart vara fina men även av högsta kvalitet för att vara hållbara. Vi nöjer oss endast med det bästa för våra kunder.

27

Recensioner

dots
Björn
.

Björn Tack för allt.

Samir
.

köpte en garderob till mamma och hon tyckte den var bra

Boubakar S.
.

Jag och min fru var nygifta och skulle gå och titta på möbler, det slutade med att vi nästan köpte allt där, mycket val och färger, svårt att välja, stort tack till en behjälplig personal!

Soso
.

Beställde en säng och en garderob, riktigt bra priser till fina möbler. Hade önskat att det inte bara var öppet på lördagar då alla inte kan en enda dag i veckan, just saying annars är jag nöjd 😉

Aleksandra and Antoni
.

Very nice!!!!!!